Új jelszó kérése
Minimum rendelési összeg

A Cicifix.hu-n csak minimum 10.000 Ft értékű rendelést tudsz leadni.

Erre azért van szükség, hogy tartani tudjuk ezeket a kedvező árakat. :)

Fehérnemű hírlevél
TOP melltartó, fürdőruha
Partnereink

Üdvözöljük webáruházunkban!

Szeretettel köszöntelek a Cicifix Fehérnemű Outlet Webáruházban!
Átvettem egy olyan D és nagyobb kosármérettel foglalkozó cég megmaradt készletét, akik már beszüntették a tevékenységüket.
A Cicifix webáruházat azért hoztam létre, hogy jutányos áron kiárusítsam ezt a megmaradt készletet. Így nem lesznek újabb termékek, nem lehet semmiből utána rendelni, cserélni a meglévő készlet erejéig tudok.
KIÁRUSÍTÁS D-HH KOSÁRMÉRETBEN, CSAK 8.000 FT/DB
A kiárusításra kerülő termékek a vezető angol fehérnemű gyártó cég, a Panace termékei. A kínálatban 65-105-ös hátméretig D-HH kosárméret között találhatóak meg kedvező árú melltartók és bikinik. Illetve pár darab Anita melltartó.
A  fő webáruházamnál, az Angelina Fehérneműnél már 7 éve foglalkozom nagy kosárméretű melltartókkal, így nyugodt szívvel mondhatom, hogy igazi keresett ritkaságok is megtalálhatóak ebben a kiárusításban. Ilyen például a hiánycikknek számító extra nagy kosárméretű:
NE HAGYD KI!!!
Ez a készletkiárusítás egy vissza nem térő, egyszeri lehetőség. Ha nagyok a melleid, csapj le ezekre a kiváló minőségű, klassz darabokra. A legtöbb modell egyes méreteiből csak 1-1 darab van.
Baráti üdvözlettel,
Pap Ágnes
Webáruház készítés