Most igazán megéri kipróbálni a fantasztikus Farmasi termékeket

Talán már tudod, hogy március óta elkezdtem foglalkozni a prémium minőségű Farmasi termékekkel. Fontos információ, hogy minden regisztrált felhasználó 23% kedvezményt kap a webshopban és a katalógusban szereplő alapárakból.Ide kattintva tudod megnézni az áprilisi FARMASI katalógust>>>

Bőrbarát dekorkozmetikumok, arc-, test- és szájápolási termékek, parfümök, csak lebomló összetevőkből készült, környezet barát tisztószerek, amelyekt jó szívvel ajánlok neked is kipróbálásra. Később még írok a bővebben is a termékekről. 

25.000-100.000 Ft értékű Cicifix.hu vásárlási utalvány ajándékba

 

Olyannyira szeretném, hogy kipróbáld a Farmasi termékeket, hogy most egy különleges akciót ajánlok neked.

Vásárolj április 30-ig legalább 25 pont értékben Farmasi terméket és megajándékozlak egy 25.000-100.000 Ft értékű Cicifix.hu vásárlási utalvánnyal. Minden termék pontértéke szerepel a termék adatlapján és a kosár oldalon is össze tudod adni.

 

Ki kaphatja meg a vásárlási utalványt?

 

Aki 2019. április 16. és 2019. április 30-a között újonnan regisztrál a FARMASI webshopba az 'ID szponzorazonosító rovatban' a 30051195-es szám feltűntetésével és április 30-ig legalább 25 pont értékű rendelést ad le a Farmasi webshopba. Minden termék pontértéke szerepel a termék adatlapján és a kosár oldalon is össze tudod adni.

Erre a linkre kattintva regisztrálj be a FARMASI rendszerébe>>>

Figyelj rá, hogy az ID rovatban az alábbi szám szerepeljen: 30051195

Elvileg ez automatikusan kitöltődik, de azért kérlek, ellenőrizd le, mert csak akkor tudok neked vásárlási utalványt adni, ha majd látom, hogy hozzám regisztráltál be.

Fontos 1A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

Fontos 2: Ha már korábban regisztráltál a Farmasihoz a 30051195-es Szponzorazonosítóval, akkor Te is részt vehetsz ebben az akcióban, ha április 16 és 30 között Te is leadsz egy legalább 25 pont értékű rendelést.

Fontos 3: Ha vevőként már más Farmasi munkatársnál vagy regisztrálva, akkor ez az akció nem érvényes rád. Kifejezetten tiltja ugyanis a Farmasi más munkatárs vevőinek az átregisztrálást. Kérlek, ezt tartsd tiszteletben.

Fontos 4: A vásárlási utalvány ebben, a Cicifix.hu webshopban használható fel. Nézz kürül, hogy találsz-e kedvedre való termékeket, amire majd felhasználod a vásárlási utalványodat!

Hogy kapod meg és hogyan tudod felhasználni a vásárlási utalványodat?

  • A Farmainál megtörtént (kiszállításra került) vásárlásodnak megfelelő pontérték 1000-szeresét, maximum 100.000 Ft-ot feltöltöm a Cicifix.hu webshopba a pontgyűjtő egyenlegedre, feltéve, hogy a vásárlásod elérte a legalább 25 pontot a Farmasi rendszerében.

  • Az egyenleged legkésőbb 2019. június 30-ig tudod felhasználni a Cicifix.hu webshop bármely termékének megvásárlásakor, akár több termék, több alkalommal is megvásárolható az egyenlegből. Itt egy rövid videó, hogy hogyan sid fog ez működni:  • Online vásárlás esetén a szállítási költség téged terhel.

  • A fel nem használt egyenleget 2019. július 1-én törlöm.

  • A felhasználási idő nem hosszabbítható meg.

  • A pontegyenleg készpénzre nem váltható.

 

Mire érdemes különösen elhasználni a 25 pontot, ha most először találkozol a FARMASI termékekkel?

Van 3 darab extra kedvezményes áru csomag a Farmasinál, aminek az a célja, hogy jól megismerd és megszeresd a FARMASI termékeket. Ezek a csomagok annyira kedvezményesek, hogy csak a regisztrációdat követő 30 napban vásárolhatóak meg.

START 1

START 2

START 3

Heti akció április 15-től 21-ig: Optimal Stlye szempilla spirál, 860 Ft

Heti akció április 22-től 28-ig: Age Reversist hidratáló krém, 2.933 Ft

Áprilisi szett ajánlatok, ezek az ajánatok mindig lényegesen kedvezőbbek, mint máskor: SZETT-ben kapható termékek


Áprilisban olcsóbb, mint májusba:

Terracotta  Porcelán púder

Dr. C Tuna Sunscience Napolaj

Bianca parfüm

Bob férfi parfüm

Dr. C Tuna Sunscience Bőröregedést gátló naptej arcra

Dr. C Tuna Sunscience Naptej 30 Faktor

Relaxációs párnára fújható permet levendulával

Sztár termék!!! Mr. Wipe vízkőoldó koncentrátum

Mono szemfestékek

Ruya parfüm

Mina parfüm

Tengeri alga és aloe vera  tusfürdő

Eurofress Advanced Care 7 hatású fogkrém

Dr. C Tuna Sunscience Naptej

Tea Tree Sampon semleges ph-értékkel

Tea Tree Tusfürdő semleges ph-értékkel

Testápoló körömvirágolajjal

Sztár termék!!! Dr. C. Tuna Gél aloe verával

Dr. C. Tuna Aloe vera tej arcra és testre

Síkosító zselé

Mr. Wipe fémek tisztítása

Golyós deók

Sminklemosó kendő

BB Matt rúzs

Primer ajakbalzsam

Matt rúzs

Tengeri alga és aloe vera kéz és testtej