Minimum rendelési összeg

A Cicifix.hu-n csak minimum 10.000 Ft értékű rendelést tudsz leadni.

Erre azért van szükség, hogy tartani tudjuk ezeket a kedvező árakat. :)

Fehérnemű hírlevél
TOP melltartó, fürdőruha
Melltartó, bikini ajánló
Melltartó, Fürdőruha címkék

Merevítő nélküli melltartó, Merevítős melltartó, Szivacsos melltartó, Mélyen kivágott melltartó, Pánt nélküli melltartó, T-shirt melltartó, Sportmelltartó, Csipkés melltartó, Szoptatós melltartó, Bikini felső, Bikini alsó, Tankini felső, Egyrészes fürdőruha, Anita fehérnemű, Panache fehérnemű, Piros bikini, Fekete bikini, Bikini nagy mellkre, Nagyméretű bikini, Bandeau bikini, Pánt nélküli bikini, Levehető pántos bikini, Szivacsos bikini, Fekete fürdőruha, Fekete tankini, Kék bikini, Csíkos bikini, Bikini 2018, Fürdőruha 2018, Női fürdőruha 2018, Molett fürdőruha 2018, Olcsó fürdőruha, Úszódressz, Nagyméretű melltartó, Melltartó nagy mellűeknek, Merevítő nélküli pamut melltartó, Pamut melltartó, Nagy méretű melltartó, Nagymellűeknek melltartó, Melltartó nagy méret, Olcsó melltartóTestszínű melltartó, Nagyméretű melltartók Szivacs nélküli melltartó Melltartók nagymellűeknek, Kényelmes melltartó Nagy mellre melltartó, Melltartó akció, Panache melltartó, Melltartó nagy mellre, Nagy kosaras melltartók, Nagyméretű melltartó Budapest, Tehermentesítő melltartó, Komfort melltartó, Kényelmi melltartó, Széles pántos melltartó, Csipke melltartó, Fehér melltartó, Anita melltartó, Anita melltartók, Anita fehérnemű Budapest, Anita melltartó webáruház, Anita melltartó üzlet Budapest, Anita Comfort, Anita Rosa Faia, Anita szoptatós melltartó, Félkosaras melltartó, Piros melltartó, Cső melltartó, Bandeau melltartó, Pánt nélküli melltartó nagy mellre, Keresztpántos melltartó, Nagyméretű pánt nélküli melltartó, Pánt nélküli melltartó nagy méretben, Pánt nélküli melltartó D kosár, Variálható pántos melltartó, Pánt nélküli melltartó nagy méret, Pánt nélküli melltartók, Pánt nélküli melltartó ami tart, Levehető pántos melltartó, Melltartó pánt nélkül, Vállpánt nélküli melltartó, Pánt nélküli melltartó olcsón, Pántnélküli melltartó, Legjobb sportmelltartó, Női sportmelltartó, Fehér sportmelltartó, Párnázott sportmelltartó, Sportmelltartó nagy méretben, Merevítős sportmelltartó, Nagy mellre sportmelltartó, Sportmelltartó vásárlás, Erős tartású sportmelltartó, Sportmelltartó akció, Sportmelltartó futáshoz, Sportmelltartó webáruház, Szivacsos sportmelltartó, Sportmelltartó olcsón, Panache sportmelltartó, Sportmelltartó nagy mellre, Nagyméretű sportmelltartó, Pánt nélküli push up melltartó, Fehér pánt nélküli melltartó, Merevítő nélküli szivacsos melltartó, Merevítő nélküli előformázott melltartó, Félkosaras push up melltartó, Mellkisebbítő melltartó, Minimizer melltartó, Kék melltartó, Varrás nélküli melltartó, Előformázott melltartó, Plunge melltartó, Mélyen dekoltált melltartó, farmasi

Nyereményjáték

Nyerd meg a kedvenc melltartódat, fürdőruhádat! Ha Téged sorsolunk ki, akkor nem csak Te, hanem a barátnőd is megnyeri tőlünk a kedvencét! :)

 

Több kedvenced is lehet. Ha téged sorsolunk ki, akkor bármelyiket választhatod azok közül a melltartók, fürdőruhák közül, amit még a sorsolás előtt kedvencnek jelöltél és a barátnőd is bármelyiket választhatja, amit kedvencnek jelölt.

 

  • A játékban részt vehetsz "ajándékozó" és "megajándékozottként" is.
  • Az "ajándékozók" között történik a sorsolás. Egy "ajándékozó" csak egy "ajándékozottat" adhat meg.
  • De "megajándékozottként" bármennyiszer szerepelhetsz, ha több különböző "ajándékozó" is téged jelöl "megajándékozottnak"

Így vehetsz rész a játékban:

0.) A nyereményjáték Facebook posztja alatt a hozzászólásoknál írd meg a barátnőd (anyukád, tesód, kedves ismerősöd nevét), akivel együtt szeretnél melltartót, fürdőruhát nyerni.

Az a legjobb, ha kattintható módon (betaggelve) adod meg a barátnőd nevét, hogy egyből ő is értesüljön a játékról. Ebben az esetben Te vagy az "ajándékozó", és a betaggelt barátnőd a "megajándékozott".

Fontos, hogy a "megajándékozottnak" is regisztrálnia kell a webshopba és kedvencet választani, hogy érvényes legyen a jelentkezésetek a játékra. A játékban részt vehetsz ajándékozó és megajándékozottként is. 

 

Ide kattintva találod a nyereményjáték Facebook posztját a megajándékozott megadásához>>>

1.) Regisztrálj be a webshopba ide kattintva:

Regisztráció>>>

Valós adataidat add meg, mert az itt megadott elérhetősegeiden fogunk értesíteni ha nyersz és ide küldjük a nyereményedet is.

 

2.) Válaszd ki, hogy milyen melltartók tetszenek neked:

Ide kattintva találod a melltartókat>>>

Ide kattintva találod a fürdőruhákat>>>

 

3.) Jelöld őket kedvencednek és írd meg a 'Vélemények' fülön, hogy miért tetszik neked.

Ehhez be kell, hogy legyél lépve a webshopba! :) 

A termék oldalon a kis csillag ikonra kattintva tudod kedvencnek jelölni a neked tetsző melltartót.

 

Fontos! Csak akkor érvényes a kedvencnek jelölés, ha szöveges véleményt is írtál a termékhez.

 

 

 

4.) Várd az emailünket február 28-án, amiben értesítjük a nyertest.

A nyertesnek 1 hete van arra, hogy jelentkezzen a nyereményéért. Ha nem jelentkezik, akkor a játék érvénytelennek minősül.

 

5.) A webshopba belépve, a Profil menűponton belül, a "Kedvencek" fülön láthatod, hogy eddig mely termékek a kedvenceid. 

Még egyszer szólok, hogy a részvételhez nem elég csak kedvencnek jelölni a terméket, az is fontos, hogy írj szöveges véleményt is róla. A Facebookon jelölj megajándékozottat és neki is legyenek kedvencei a webshopban. :)

 

 

Sok sikert a játékhoz! :)

Webáruház készítés