Minimum rendelési összeg

A Cicifix.hu-n csak minimum 10.000 Ft értékű rendelést tudsz leadni.

Erre azért van szükség, hogy tartani tudjuk ezeket a kedvező árakat. :)

Fehérnemű hírlevél
TOP melltartó, fürdőruha
Melltartó, bikini ajánló
Melltartó, Fürdőruha címkék

Merevítő nélküli melltartó, Merevítős melltartó, Szivacsos melltartó, Mélyen kivágott melltartó, Pánt nélküli melltartó, T-shirt melltartó, Sportmelltartó, Csipkés melltartó, Szoptatós melltartó, Bikini felső, Bikini alsó, Tankini felső, Egyrészes fürdőruha, Anita fehérnemű, Panache fehérnemű, Piros bikini, Fekete bikini, Bikini nagy mellkre, Nagyméretű bikini, Bandeau bikini, Pánt nélküli bikini, Levehető pántos bikini, Szivacsos bikini, Fekete fürdőruha, Fekete tankini, Kék bikini, Csíkos bikini, Bikini 2024, Fürdőruha 2024, Női fürdőruha 2024, Molett fürdőruha 2024, Olcsó fürdőruha, Úszódressz, Nagyméretű melltartó, Melltartó nagy mellűeknek, Merevítő nélküli pamut melltartó, Pamut melltartó, Nagy méretű melltartó, Nagymellűeknek melltartó, Melltartó nagy méret, Olcsó melltartóTestszínű melltartó, Nagyméretű melltartók Szivacs nélküli melltartó Melltartók nagymellűeknek, Kényelmes melltartó Nagy mellre melltartó, Melltartó akció, Panache melltartó, Melltartó nagy mellre, Nagy kosaras melltartók, Nagyméretű melltartó Budapest, Tehermentesítő melltartó, Komfort melltartó, Kényelmi melltartó, Széles pántos melltartó, Csipke melltartó, Fehér melltartó, Anita melltartó, Anita melltartók, Anita fehérnemű Budapest, Anita melltartó webáruház, Anita melltartó üzlet Budapest, Anita Comfort, Anita Rosa Faia, Anita szoptatós melltartó, Félkosaras melltartó, Piros melltartó, Cső melltartó, Bandeau melltartó, Pánt nélküli melltartó nagy mellre, Keresztpántos melltartó, Nagyméretű pánt nélküli melltartó, Pánt nélküli melltartó nagy méretben, Pánt nélküli melltartó D kosár, Variálható pántos melltartó, Pánt nélküli melltartó nagy méret, Pánt nélküli melltartók, Pánt nélküli melltartó ami tart, Levehető pántos melltartó, Melltartó pánt nélkül, Vállpánt nélküli melltartó, Pánt nélküli melltartó olcsón, Pántnélküli melltartó, Legjobb sportmelltartó, Női sportmelltartó, Fehér sportmelltartó, Párnázott sportmelltartó, Sportmelltartó nagy méretben, Merevítős sportmelltartó, Nagy mellre sportmelltartó, Sportmelltartó vásárlás, Erős tartású sportmelltartó, Sportmelltartó akció, Sportmelltartó futáshoz, Sportmelltartó webáruház, Szivacsos sportmelltartó, Sportmelltartó olcsón, Panache sportmelltartó, Sportmelltartó nagy mellre, Nagyméretű sportmelltartó, Pánt nélküli push up melltartó, Fehér pánt nélküli melltartó, Merevítő nélküli szivacsos melltartó, Merevítő nélküli előformázott melltartó, Félkosaras push up melltartó, Mellkisebbítő melltartó, Minimizer melltartó, Kék melltartó, Varrás nélküli melltartó, Előformázott melltartó, Plunge melltartó, Mélyen dekoltált melltartó

Csere, visszatérítés

Termék visszaküldése, csere, pénzvisszatérítés, garancia

 

A pénzvisszafizetést és cserét nagyon rugalmasan kezeljük, mert azt szeretnénk, hogy elégedett legyél, szeress minket és máskor is nálunk vásárolj!

 

Könnyen előfordulhat, hogy nem jó a megrendelt termék mérete. Vagy egyszerűen a kép alapján másra számítottál és élőben nem tetszik neked a termék.

Elállás joga

Ha bármilyen okból mégsem kéred a terméket - nem tetszik a színe, anyaga, másra számítottál, nem jó a méret stb.-, akkor visszaküldheted nekünk.

 

A Webáruházunkból történő rendelés esetén jogszabály szerint 14 napos elállási jog illet meg téged.

Visszaküldés esetén kérheted a vételár visszatérítését vagy a termék cseréjét.

 

Milyen állapotban küldhető vissza a termék?

FONTOS! Fehérnemű, fürdőruha esetében higiéniai okokból csak rendeltetésszerűen használatba nem vett, sérülésmentes, eredeti csomagolású terméket tudunk visszavenni, cserélni. Szóval olyan állapotban küldd vissza a terméket, amilyen állapotban megkaptad.

 

A termék visszapostázása

A termékeket ajánlott levélként, légpárnás borítékban (postán, papírboltban kapható) postázd vissza. A visszaküldés díja a Te költséged. A postaköltség tapasztalataink szerint 900-1.100 Ft lesz a küldemény súlyától függően.

 

Az általunk küldött termékek szinte kivétel nélkül feladhatók ajánlott levélként a postán, még akkor is ha dobozban vannak. 2017. január elsejétől csak akkor tudod ajánlott levélként és kedvező áron vissza küldeni a csomagot, ha ún. postán maradóként adod fel. Ezért mostantól így fogadjuk a visszaküldéseket, hogy spóroljunk neked. Ez semmi extra, csak azt a címet kell ráírni a borítékra, amit lentebb találsz és kitölteni az ajánlott szelvényt! Ez a visszaküldés legolcsóbb módja.

 

!!! Különösen fontos: miután feladtad a csomagot, írd meg nekünk, hogy mi az ajánlott küldemény azonosító száma, amit a posta nyomtat rá a zöld ajánló szelvényedre. Ez úgy kezdődik, hogy RL... és utána 14 db számjegy következik.

 

Utánvéttel, portósan küldött terméket nem veszünk át.

 

A termékeket erre a címre postázd vissza mint postán maradó ajánlott levél:

Pap Ágnes-Postán maradó (112-es posta)

Budapest, Fehérvári út 9-11. 

1114

 

A visszaküldési szándék jelzése ügyfélszolgálatunknak

Kérlek, hogy a gyors és gördülékeny ügyintézés érdekében töltsd ki a visszaküldési adatlapunkat. Mivel a jogszabály szerint nem kötelezhetünk a fenti az adatlap kitöltésére, ezért egy szabadformátumú levélben is élhetsz az elállási jogoddal és jelezheted a csere vagy visszatérítési igényedet a hello@cicifix.hu e-mail címen.

Ebben az esetben, kérlek, a leveled tartalmazzon miden olyan információt, amire rákérdeztünk az adatlapban.

A saját érdekedben javasoljuk, hogy inkább az adatlapot töltsd ki visszaküldéskor, mert akkor gyorsabb lesz számodra az ügyintézés.

 

Hogy működik a csere?

Ha a cserét választottad, akkor a Webáruházunkban tedd a cserébe megvásárolni kívánt "Csere" terméket a kosaradba, és a fizetési módnál válaszd a "Csere" opciót. A "Megjegyzés" rovatba írd be a visszaküldött termék nevét, színét, méretét és az eredeti rendelési számát.  A "Megjegyzés" rovatot megrendelési folyamat 3. lépésnél, az "Adatok ellenőrzése" résznél találod.

 

Miután megérkezik a hozzánk a visszaküldött termék, levonjuk annak értékét a "Csere" rendelésedből és már csak a különbözetet és a felmerül arányos szállítási kötséget kell kifizetned vagy visszautaljuk a megadott bankszámlaszámodra. Ez attól függ, hogy a csere termék olcsóbb, vagy drágább, mint az eredeti volt, illetve hogy merül-e fel plusz költség a szállítás miatt.

 

A csere termék szállítási költsége: csere esetén tuljadonképpen vásárlástól való elállás és egy új vásárlás történik. 

Ha minden terméket visszaküldesz, ami az eredeti rendelésedben volt, akkor az általad megfizetett teljes szállítási költség visszajár neked. Ilyenkor az általad korábban megfizetett teljes megrendelési díj (termékek+szállítási költség) beszámításra kerül az új (csere) rendelésedbe.

Ha csak a megrendelésed egy részét küldöd vissza, akkor a visszaküldött termékekre arányosan eső szállítási költség jár vissza neked. Így ennyi kerül beszámításra az új (csere) rendelésedbe. Az egyszerűség kedvéért mi darabra arányosítjuk a visszatérítésre/cserébe beszámításra kerülő korábbi szállítási költséget. Pl. ha 2 db termék szállítási költsége 2.000 Ft és 1 db-ot visszaküldesz, akkor 2.000 Ft/2*1=1.000 Ft jár vissza neked  aszállítási költségből. Ha 4 db termék szállítási költsége 2.000 Ft, és 3 db-ot visszaküldesz, akkor 2.000 Ft/4*3=1.500 Ft jár vissza neked a szállítási költségből. 

Tényleg ilyen egyszerű?

Igen, ilyen egyszerű!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a folyamattal kapcsolatban, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkkal a hello@cicifix.hu e-mail címen.

 

Felhívjuk a figyelmedet hogy a fentiekben egy, az ügymentet segítő, egyszerűsített összefoglalót olvashattál. A részletes szabályokat és a jogszabályi rendelkezéseket az 'ÁSZF, Fizetés, Szállítás' menüpont tartalmazza.

Webáruház készítés