Új jelszó kérése
Minimum rendelési összeg

A Cicifix.hu-n csak minimum 10.000 Ft értékű rendelést tudsz leadni.

Erre azért van szükség, hogy tartani tudjuk ezeket a kedvező árakat. :)

Fehérnemű hírlevél
TOP melltartó, fürdőruha
Melltartó, bikini ajánló
Partnereink

Próbálási lehetőség

A webáruház kínálata személyesen felpróbálható az Angelina Fehérnemű Webáruház Bemutatótermében az alábbi feltételekkel:

 1. A próbára előre időpontot kell kerni. A bemutató terem nem egy folyamatos nyitvatartású üzlet, könnyen lehet, hogy kifejezetten csak a Te kedvedért fogok odamenni a megbeszélt időpontban, vagy például felfűteni a helyiséget.

  Időpont kérés itt: Pap Ágnes, 20/378-0076

 2. Személyes próbára csak akkor tudsz jönni, ha előtte már megvásároltad a "Mindent a melltartókról" online videótanfolyamomat.

  A tanfolyam díja: 9.990 Ft.

  A tanfolyam vételára a vásárlástól számított 2 hónapon belül 100%-ban levásárolható az Angelina Fehérnemű bemutatótermében készleten lévő, teljes árú fehérneműkre, fürdőruhákra. Az Angelina és a Cicifix kínálatára is felhasználható a vételár.

  Tovább a tanfolyamhoz>>>

 

 

Pontos cím:  1084 Budapest, Víg utca 8.

 

A sárga házat kell keresned! Az utcáról nyíló üzlethelyiségben vagyok, nem kell bemenned az épület bejáratán, bármennyire is csábít. :) Kérlek, csengess ha itt vagy, mert alapból zárva tartom a bejárati ajtót.

 

 

Megközelítés BKV-val:

 • Pár perc sétára vagyunk a Blaha Lujza tértől és a Rákóczi tértől is. A Rákóczi tér felől kicsit szebb az utcakép, ha teheted érkezz abból az irányból. :) 

 • Az M2, M4 metró, a 4-6-os villamos és a Blahánál megálló összes busz jó lehet neked

 

Parkolási lehetőség:

 • A környéken fizetős a parkolás. A belvárosban ez sajnos mindenhol így van. :)

 • A saját utca szakszomon (Népszínház utca-Bérkocsis utca szakasz) 1-1 parkolóhelyet általában szoktam látni a Víg utcában, persze garantálni nem tudom, hogy tényleg lesz. A parkoló óra a Víg utca-Bérkocsis utca sarkán lesz.

 • A parkoló automata kódja: 3084 • A Víg utca 11-13. szám alatt az új építésű épület alatt parkolóház található, ahol 290 Ft/h díjért lehet parkolni. Behajtani a parkolóházba a Bacsó Béla út felől lehet. További információk itt>>>

Víg utca parkoló

 

 

Webáruház készítés